M

Testa mina två nya vegetariska favoritmackor

av | feb 15, 2018 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Min samarbetspartner Zeta har precis lanserat en väldigt spännande produkt, BreOliv! Det är helt enkelt bredbar olivolja – så himla gott och hälsosamt. Här kommer två härliga recept med produkten!

Matig macka med grillad aubergine och edamamekräm


Matig macka med fräsch bönkräm med BreOliv, edamamebönor och citron som toppas med grillad aubergine och italiensk hårdost Grana Padano. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt. Till receptet.
Grön macka med avokado, pesto och grönkål
Vegetarisk macka på surdegsbröd med BreOliv, avokado, pesto och grönkål. Det här är verkligen en supergod macka som du bara måste testa! Till receptet.

Bästa vinet till tacos + BiB-vinet som vi pratar om i avsnittet

Vad dricker man egentligen till fredagsfavoriten tacos? Det har vinexperten Thomas Holstein stenkoll på, kolla in tipsen här.
Här hittar du info om boxvinet som Thomas pratar om i avsnittet och som passar bra t ex till de vegetariska mackorna Måns lagar till och här hittar du ett alkoholfritt alternativ.

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen