Min samarbetspartner Zeta har precis lanserat en väldigt spännande produkt, BreOliv! Det är helt enkelt bredbar olivolja – så himla gott och hälsosamt. Här kommer två härliga recept med produkten!
Matig macka med grillad aubergine och edamamekräm
Matig macka med fräsch bönkräm med BreOliv, edamamebönor och citron som toppas med grillad aubergine och italiensk hårdost Grana Padano. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt. Till receptet.
Vegetarisk macka på surdegsbröd med BreOliv, avokado, pesto och grönkål. Det här är verkligen en supergod macka som du bara måste testa! Till receptet.
Bästa vinet till tacos + BiB-vinet som vi pratar om i avsnittet
Vad dricker man egentligen till fredagsfavoriten tacos? Det har vinexperten Thomas Holstein stenkoll på, kolla in tipsen här.
Här hittar du info om boxvinet som Thomas pratar om i avsnittet och som passar bra t ex till de vegetariska mackorna Måns lagar till och här hittar du ett alkoholfritt alternativ.
0 kommentarer