Tävla och vinn härlig hudvård!

petramanstromBloggtävling, Hudvård, SkönhetKommentera

vaseline

I vinstkitet ingår följande produkter: Spraylotionerna Vaseline Essential Healing och Vaseline Cocoa Radiant. Hudlotionerna Vaseline Essential Healing, Vaseline Cocoa Radiant och Vaseline Advanced Repair. Vaseline Original (den lilla blåa burken), Klöver Vaseline (gul burk) samt handkrämen Healthy Hand Stronger Nails.

Tränar man ofta så brukar det finnas ett behov av återfuktande produkter. Åtminstone är det så för mig. Under våren har jag fått möjligheten att testa en hel serie produkter av den här typen från märket Vaseline.

Framför allt de två Cocoa Radiant-produkterna har blivit favoriter för mig, chokladfantast som jag är gillar jag verkligen den härliga doften av kakao. Nu har jag det stora nöjet att tävla ut totalt tre priser enligt följande:

1:a pris: hela kitet ovan (värde 287 kr)
2:a-3:e pris: de två spraylotionerna Essential Healing och Cocoa Radiant

För att vara med och tävla vill jag att du besvarar följande tävlingsfråga:

Vilket år upptäcktes Vaseline av kemisten Robert Augustus Chesebrough?

Ditt bidrag mejlar du tillsammans med ditt namn och din adress till info@petramanstrom.se. Ange ”Vaseline” i mejlets ämnesrad. Tävlingen pågår till och med onsdagen den 29 juli kl 23.59. Stort lycka till!

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte