"Som att springa i högklackat efter en festkväll"

petramanstromLöpning, MaratonpoddenKommentera

shahrzad655 En akut blodförgiftning tog hennes båda underben och träningen blev vägen tillbaka till livet, bort från självmordstankarna. Nu satsar Shahrzad Kiavash på Stockholm Triathlon i augusti. Foto: Anders Modin.

En akut blodförgiftning tog hennes båda underben och träningen blev vägen tillbaka till livet, bort från självmordstankarna. Nu satsar Shahrzad Kiavash på Stockholm Triathlon i augusti. Foto: Hans Berggren.

Shahrzad Kiavash var en helt vanlig Stockholmstjej som gillade att köra gruppträningspass på gymmet. Under ett sådant pass för ett par år sedan kollapsade hon.

En akut blodförgiftning som höll på att kosta henne livet tog hennes båda underben. Efter en mörk tid med självmordstankar insåg hon att inga psykologer i världen kunde hjälpa henne tillbaka, det enda som fungerade var att träna. Nu storsatsar hon på triathlon, mot alla odds och utan någon tidigare erfarenhet av varken löpning eller simning. Möt en sann inspiratör vars livsöde fascinerar och motiverar, lyssna gärna på intervjun jag gjorde med henne för några månader sedan. Du kan antingen lyssna direkt i spelaren nedan eller följa någon av de två länkarna.

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte