M

Tävla och vinn en Garmin Forerunner 230!

av | dec 4, 2015 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

garmintavling770x400-2

Garmin Forerunner är fullspäckad med en massa smaskiga funktioner som ingen pryltokig löpare vill vara utan. Rekommenderat butikspris 2 695 kr.


Tro det eller ej, men nu är det tävlingsdags – IGEN! Det är ju juletider och allt. Den här gången finns det ett superfint pris i potten i form av en Garmin Forerunner 230!
Den håller reda på sträcka, tempo, tid, puls och VO2 max. Vidare har den uppkopplade funktioner: automatiska överföringar till Garmin Connect™, spårning i realtid, ljuduppmaningar, smartaviseringar och delning i sociala medier och dessutom aktivitetsmätning. Forerunner 230 är kompatibel med GPS- och GLONASS-satelliter och hittar din position snabbt och exakt även om du springer djupt inne i skogen eller i närheten av höga byggnader. Med andra ord en sportklocka den pryltokiga inte vill vara utan.
forerunner

Forerunner 230 finns i tre olika färgställningar: svart, gul eller lila.


För att vara med och tävla vill jag att du besvarar följande tävlingsfråga:
Vad heter de två personerna som grundade Garmin 1989?
Dessutom vill jag att du i några korta meningar berättar om hur ditt dröminlägg här på bloggen skulle se ut. Ditt bidrag mejlar du tillsammans med ditt namn och din adress samt om du vill ha en gul, lila eller svart klocka vid eventuell vinst till info@petramanstrom.se. Ange ”Forerunner 230” i mejlets ämnesrad. Tävlingen pågår till och med fredagen den 11 december kl 23.59. Stort lycka till!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen