M

Som att gå in i en lösgodisbutik!!!

av | maj 24, 2016 | Blogginlägg | 22 Kommentarer

Älskar den fantastiska utvecklingen som har skett på träningsklädesfronten de senaste åren! När jag började blogga om löpning i slutet av 2009 var det inte särskilt mycket roligt som fanns på butikshyllorna. Men nu! Som att kliva in i en lösgodisbutik. Nedan kommer några bilder på mina favoritlöparoutfits just nu!

Vilka färger och mönster springer du helst i? Betyder plaggens utseende något för din löpning eller spelar det ingen roll?

outfit11

outfit10

outfit9

outfit8

outfit7

outfit6

outfit5

outfit4

outfit2

outfit1

Taggar

22 Kommentarer

 1. Annika

  Du är ju så smärt och snygg i alla dina outfits! Jag har gärna svarta byxor för att ge en synvilla om lite mindre bakdel, men om jag kunde skulle jag ha massa mönster och färger på benen. Kompenserar med färgglada toppar. Oftast stark rosa eller orange. För att matcha mina skor såklart.

  Svara
  • Petra Månström

   Helt rätt!! Matcha skorna ska man alltid göra 😉

   Svara
 2. Mia

  Bara kalaskulan är borta så blir det besök i närmsta ”lösgodisbutik” 🙂

  Svara
  • Petra Månström

   Underbart!

   Svara
 3. Anette

  Brukar aldrig kommentera på bloggar men jag älskar träningskläder och dina är verkligen coola och snygga! Tack vare dig har jag upptäckt Björn Borgs träningskläder och WOW! In på online-shoppen!

  Svara
  • Petra Månström

   Vad roligt! Kul att du valde att kommentera den här gången 🙂 Visst gör de grymma träningskläder, älskar att bära dem även till vardags!

   Svara
 4. Therése

  Jag tycker också att det var jättekul med dessa härliga bilder. Jag vill gärna få tips på altenativa märken till de stora träningsklädsjättarna. Tidigare har jag tänkt att jag inte är en tillräckligt snabb löpare för att ha fräcka träningskläder, men nu struntar jag i det. Och kommer man sist i ett lopp kan man väl få känna sig lite snygg…

  Svara
 5. Marita

  Hej Petra! Läser din blogg och gillar dina kläder – man tränar bättre om man känner sig snygg! Lägg gärna ut tips på vilka märken det är på kläderna så att man lätt hittar dem om man blir sugen på att köpa likadana!

  Svara
  • Petra Månström

   Hej Marita! Absolut! Ska göra ett inlägg där jag tipsar om lite mer ”alternativa” märken, tänkte jag. På mitt Instagram är jag f ö mkt bättre på att tagga varumärken (@maratonpetra).

   Svara
   • Marita

    Ska genast börja följa dig där också!

    Svara
    • Petra Månström

     Välkommen 🙂

     Svara
 6. Frida

  Så härliga bilder!! Men du, den gröna jackan?!! Varifrån?!! Så himla snygg!!!

  Svara
  • Petra Månström

   Tack snälla! Från Salomon!

   Svara
 7. Anna

  Ibland önskar jag att jag ville prioritera att köpa lite nya fräsiga träningskläder. Men jag väljer oftast att lägga pengarna på annat, hahaha! Du ser i alla fall alltid sprek och pepp ut i dina fina träningsoutfits Petra!

  Svara
  • Petra Månström

   🙂 Kram

   Svara
 8. Petra Månström

  Underbart! Såg deras nya löparkollektion – snygg!

  Svara
 9. Sigurd

  En tjusig, funktionell och snygg Outfit kan funka: Halleluja!
  Funka inspirerande för träningsmoralen – med schyssta dojor!

  Svara
 10. Kajsa

  Alltid lika snygg!
  Din träningsgarderob skulle jag vilja ha.
  De svarta med leopard på vaderna. Var har du hittat dem?

  Svara
  • Petra Månström

   Tack! De är från Powerwoman!

   Svara
 11. Sara

  Snygga outfits och snygga bilder! Väldigt fina färger och vinklar i bilderna. Om du vill får du gärna göra ett inlägg om hur man fixar bästa löparbilden/selfien. Ofta känner man sig så snabb, stark och tuff när man tränar, men på bilden är man rödmosig, har slickat hår och tungt steg. Man vill ju att det ska synas hur stark man känner sig 🙂 tack för fantastisk blogg!

  Svara
 12. Petra Månström

  Kul!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen