M

Så blir du som starkast när det är som tuffast

av | maj 11, 2018 | Personlig utveckling | 1 kommentar

Hur vinner man det mentala kriget när det börjar ta emot under tuffa träningspass och lopp? Det är en av de absolut vanligaste frågorna som vi motionärer brottas med.
I senaste avsnittet av Ewerlöf & Månström delar min kära poddkollega, löparproffset Malin Ewerlöf med sig av sina absolut bästa tips på hur du blir en vinnare när det känns som allra jobbigast, alltså hur du blir som bäst när det gäller. Vi diskuterar också min tuffa maratonupplevelse i Prag under förra helgen och vilka lärdomar man kan dra av den. Dessutom besvarar vi flera lyssnarfrågor, bland annat om hur man höjer sitt lugna distanstempo och om tröskelträningen som ger din löpning en rejäl skjuts framåt. Lyssna på Spotify i mobilen, i poddapparna eller direkt i spelaren nedan. Enjoy!

Taggar

1 kommentar

  1. Sara

    Hej Petra! Jag ska springa maran om tre veckor och undrar en sak:
    Jag får lätt sova mellan låren och på insidan av överarmarna (där huden skrapar mot linnet) när jag springer långt. Vad tycker du funkar bäst för att förebygga detta? Finns det någon supersalva som sitter kvar under hela loppet eller ska jag satsa på någon typ av plåster?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen