M

Röda mattan-premiär!!

av | maj 22, 2016 | Blogginlägg | 5 Kommentarer

haymarket5
Jag är ju en enkel människa som helst snorar i löparspåret, men lite inslag av glamour tackar man väl inte nej till.
Så när min fina vän Jackie, som är Sveriges främsta expert på hur man blir nätsmart och jobbar med sitt personliga varumärke, frågade om jag ville hänga med henne till galaöppningen av nya hotellet Haymarket by Scandic så kunde jag förstås inte tacka nej.
Raskt satte jag igång med projekt ”hitta galaklädseln” och fick hjälp av Jackie som fixat så att vi kunde komma över till pr-byrån Spalt PR här i stan och se om de hade något som vi kunde få låna. Och det hade de! Jag fick låna ett superfint svart set i spets, en kort kjol och en topp. Skor då? Heels? Nej nej, mina fötter gillar inte sånt. Jag får ont i hela kroppen av att balansera runt med höga klackar, så det blev vita sneakers med rejält tå-häldropp.
haymarket3
haymarket4
Väl på plats så ringlade kön av kändisar lång på den eleganta röda matten på Hötorget. Det var verkligen ett häftigt spektakel och Jackie och jag tog tillfället i akt och tog mängder med bilder, som de digitala människor vi är. Dessa ögonblick måste ju delas med omvärlden! Invigningstalade gjorde bland andra Antonia Ax:son Johnson och den 20-talsinspirerade liveunderhållningen ramade in det hela på ett fantastiskt sätt.
Vi minglade runt, smakade på goda smårätter, tog selfies (såklart!) och när vi skulle kliva in i hissen och åka upp en våning till garderoben stötte vi ihop med ingen mindre än forna Bondbruden Britt Ekland med entourage. Av någon anledning kom vi in på hur man håller efter vita sneakers så att de inte blir gråa och smutsiga.
haymarket1
haymarket2
”Kör dem i tvättmaskinen! Har de inslag av mocka som dina verkar ha så tvätta dem med sådana där bebistvättservetter! Supereffektivt!” sa Britt tvärsäkert.
Sedan var hissen framme. Tja, varför inte! Bra tips, har ni testat något av dem? Brukar ni tvätta era sneakers/löparskor i tvättmaskin? Någon som har testat tvättservettricket? Förresten så var det en riktigt kul kväll med hög glamfaktor. Mer sånt!

Taggar

5 Kommentarer

 1. Annika

  Vita converse kör jag i maskinen. Har även rengjort med vanliga våtservetter.
  Du ser smashing ut på röda mattan!

  Svara
  • Petra Månström

   Tack fina :-*

   Svara
 2. Martina

  Jag testade köra ett par joggingskor i maskin en gång, det va ingen hit. Tack å lov var de avdankade å användes som fixa.i.trädgården.skor. Det kändes som om all stoppning i hälen flyttade runt å de blev helt obrukbara efter det tyvärr…
  Däremot har jag testat köra vanliga vita tygkor i maskinen å det har fungerat ok…

  Svara
 3. sotismarotis

  Så snygg du ÄR!
  Var hittar jag klänningen?

  Svara
  • Petra Månström

   Det är kjol och topp i spets från Vero Moda 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen