Rader som berör

petramanstromLivet, Livsstil, Maratonpodden, Personlig utveckling5 Kommentarer

love

Foto: Wikimedia Commons.

Ibland så dyker det upp mejl som berör på ett alldeles särskilt vis. Rader som gör att man inser att det kanske finns en mening med det man gör, även om det finns stunder när man bara skulle vilja göra något annat än blogga och podda öppet om sina tankar. Med allt vad det innebär. 

Hej,

jag skriver till dig för att jag vill ge dig cred och för att berätta hur otroligt viktig du är. Jag träffar många ungdomar med någon form av socialproblematik och som har fastnat i negativa tankar. Jag har tipsat många föräldrar och ungdomar om din podcast och din blogg.

En av dessa ungdomar är en 16-årig tjej med ätstörningsproblematik. Hon hade jättesvårt att se sunt på förhållandet mellan träning och kost. Hon tränade stenhårt och räknade kalorier, för att bli ”perfekt”. Hon var kraftig underviktig och mådde inte bra. Det var jättesvårt för henne att orientera sig bland alla ideal.

Vi hade svårt att komma fram då hon inte tillät oss det. I ett samtal kom vi in på människor med en sund inställning till träning och jag nämnde då dig. Det som fick hennes intresse att väckas till liv var när jag berättade att du hade egen erfarenhet av ätstörningar. Hon har lyssnat på dina podcasts och idag går det framåt för henne. Hon har fortfarande svårt att veta hur hon ska agera. Men hon har kommit till insikt att hon har andra alternativ och hon gör framsteg. Hon ser dig som en förebild och känner hopp om en bättre framtid även för henne.

Hoppas att du fortsätter med dina fantastiska podcast och inte tappar suget med alla trista, trångsynta och onödiga kommentarer. Du är viktig. Rent personligt så tycker jag att din podd är den bästa av alla träningspoddar.

Med vänlig hälsning,

J

Önskar er alla en riktigt fin onsdag. Ett citat av Bob Hansson tycker jag passar bra att avrunda det här inlägget med:

”Kan vi vara snälla nu. För sen dör vi.”

0

5 Kommentarer är aktiverade “Rader som berör”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte