M

OM ATT TVINGAS BRYTA ETT LOPP NÄR MÅLET NÄRMAR SIG

av | aug 31, 2018 | Blogginlägg | 1 kommentar

Om livvakter med vapnet gömt i de rosa tightsen, om att vakna varje morgon och vara på helspänn och om den där löprundan i morgonrusningen i den indiska staden då alla, inklusive kossorna, stirrade ut henne. Kan verkligen rekommendera senaste avsnittet av Maratonpodden med Anna Kinberg Batra!
För ganska precis ett år sedan beslöt hon sig för att lämna sin plats som partiledare för Moderaterna. Snöpligt, tycker hon själv, eftersom hon hade så mycket mer att ge. Men nu blev det inte så, istället blev det hennes vän och löparkompis Ulf Kristersson som utsågs till ny partiledare. Vad pratade hon och Ulf om på sina morgonrundor när de var ute på jobbresa?
Varför blev folk så upprörda när hon hade på sig svarta strumbyxor? Hur kom löpningen in i hennes liv och varför? Vilken är taktiken inför Tjejmilen imorgon, vad har maken David betytt för hennes löpning – och vad ska hennes nya bok egentligen handla om? Och varför skulle inte hon ha gjort som partikollegan Ulf och poserat i träningskläder på valaffischerna?
Allt detta och mycket mer får du veta om du lyssnar på senaste avsnittet av Maratonpodden med Anna Kinberg Batra! Lyssna direkt i spelaren nedan, på Spotify i mobilen eller i poddapparna! Hoppas du gillar! Och har du någon önskegäst i podden, berätta gärna i en kommentar!

Taggar

1 kommentar

  1. MarathonDonnan

    Åhh, hade tänkt vilodag idag men det här vill jag lyssna på! Lyssnar bara på poddar när jag springer eftersom jag har svårt att koncentrera mig annars. Sen är det såklart alltid bra att ha något att se framemot när en ska ut och springa. Tack för dina grymma poddar. Love dem. Återkommer om förslag till intervju personer. Har ju några men nu står det still.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen