M

Nu vill jag ha DIG!

av | mar 5, 2016 | Blogginlägg | 3 Kommentarer

morgonjogg
En blogg är ingenting utan sina läsare. Nu vill jag lyfta fram några av mina fantastiska läsare lite extra och därför efterlyser jag nu dig som kan tänka dig att bli ”Veckans löpare” på min blogg. Det spelar ingen roll vilken nivå du har på din löpning, bara du tycker om att springa. Allt du behöver göra är att mejla mig och berätta kort om dig själv så återkommer jag med hur vi går vidare!
Ser fram emot att höra av DIG!

Taggar

3 Kommentarer

 1. Annika

  Vilken kul grej!
  Jag har ådragit mig nån skada så inget löp alls nu för min del. Skit. Har inte tid med det.

  Svara
 2. Maria

  Har precis flyttat utomlands och fyller min dag med löpning!

  Svara
 3. Margareta Borring

  Hyfsat strukturerad impulslöpare som både vill vara snabb och njuta!
  Sex barn som jag försöker fä med ut i världen på lopp med olika gensvar…

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen