M

Ni läsare är bara bäst!

av | mar 14, 2016 | Blogginlägg | 7 Kommentarer

butterfly_tights1
Stort tack för ert fina stöd efter mitt deppiga inlägg om min svacka. Ni skulle bara veta hur skönt det är att inte vara ensam om detta. För det ÄR tufft att acceptera läget när man är en person som är van att använda sin kropp i träningen och utgår från att saker och ting alltid ska funka. Visst är det fantastiskt att ha blivit mamma och få njuta av en frisk och pigg bebis, men ni som också älskar att träna vet ju hur det är. Man behöver sina endorfinkickar för att fungera. Därför var det så himla skönt att få läsa era kommentarer igår och inse att det här läget inte varar för evigt, även om det känns så just nu. Det är särskilt i stunder som dessa som jag verkligen är tacksam för att jag har det här fantastiska nätverket av kloka, intelligenta, kunniga och smarta människor att bolla med!
Så, än en gång: TACK! Ni är bäst!

Taggar

7 Kommentarer

 1. Anna T

  Tänkte på en annan grej: efter barnafödande blir man ofta mycket mer hormonpåverkad i sina cykler. Upp och ner kraftigare än förut.
  Vet inte om din mens är tillbaka ännu men fundera på hur den påverkar! Många mammor erfar stora förändringar i detta och det kan ta ett par år innan det lägger sig.

  Svara
 2. Anna

  Och du räddar många av oss med inlägg om sånt som vi trodde vi var ensamma om, vilket vi inte är och du gör det synligt! Tack tack!!!!!

  Svara
 3. Chatrine

  Min erfarenhet är att föda barn kickar igång kroppen. Så även om det var en svacka (egentligen var det nog 43 svackor) så när jag väl kommit ur den var jag starkare och framför allt mer uthållig än nånsin.
  Jag är varken långdistanslöpare eller småbarnsmamma men attans vad jag älskar att läsa dina kloka inlägg. Du kör aldrig gnällträsket eller hurtbulletjat utan du peppar och väcker diskussioner. Ser fram emot boken – för nog måste den komma 🙂

  Svara
  • Petra Månström

   Kram!

   Svara
 4. Sigurd

  NU vänder vi blad. Och ser fram till ett inlägg om
  en lyckad löptur. Gällandes främst själva känslan
  i löpningen, ety fart, av naturliga skäl, är oväsentligt
  ett tag till. – Blir det Halleluja!, eller Helt okej? Eller
  vad? Blir inte helt ointressant för oss läsare att få ta
  del av!

  Svara
 5. Malin

  Minns att du skrev tidigare ang solglasögon till A, köpte ni några (vilket märke isf?) och användes dom på redan? Accepterade han dom? 🙂

  Svara
  • Petra Månström

   Ja, jag köpte ett par som heter Zunblock. Jo, han accepterade dem i kortare femtonminuterssjok – sedan pillades de av 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen