LINDAHLS PRO – FUNKTIONELLA KVARGPRODUKTER EFTER TRÄNINGEN

Petra MånströmKost, Livsstil, Mat, SamarbetenKommentera

Vad äter du helst direkt efter träningen? Kvarg, gärna ihop med en frukt, är en storfavorit för mig. Gott, lätt att ta med sig, naturligt – och ger fullvärdigt protein.


Kvargen förde i många år
en tynande tillvaro på butikshyllorna innan den slog igenom på allvar för några år sedan, som ett populärt mellanmål för folk som tränar. Och glädjande nog händer det hela tiden en massa spännande saker på kvargfronten, idag finns det massvis med alternativ för den som gillar kvargprodukter efter träningen.

Ett återhämtande mellanmål efter träningen tycker jag ska vara enkelt att ta med sig, smaka gott och viktigast av allt: innehålla saker som verkligen hjälper mig i träningen. Eftersom jag är mån om att behålla min muskelmassa som jag kämpat för i gymmet, men samtidigt tränar en hel del långdistanslöpning, så är rejält med fullvärdigt protein viktigt. Och där är kvarg verkligen en klockren produkt.


Lindahls har jag alltid
haft ett gott öga till, inte minst därför att jag gillar designen på deras förpackningar. Färgglatt och inbjudande, det låter kanske ytligt men jag vill bli glad när jag öppnar kylskåpet efter passet 😉 Men framför allt så är det ju innehållet jag gillar, det känns bra att veta att det jag äter efter passet verkligen förbättrar min återhämtning och helt enkelt gör träningen roligare.

Ser alltid till att ha en rejäl burk av Lindahls naturella kvarg hemma, så att jag snabbt kan fixa en smoothie eller en bowl med frukter och bär. Men tränar jag på gymmet eller är iväg någon annanstans tar jag gärna med mig mindre förpackningar av deras kvarg.

Och nu har det i dagarna lanserats ett riktigt spännande tillskott till Lindahls kvargprodukter, nämligen den nya Pro-serien. Produkterna innehåller en helt ny typ av kvarg som kombinerar lika mycket snabbverkande vassleproteiner som långsamma kaseinproteiner, vilket är optimalt för att både bygga muskler och hindra nedbrytning efter träning. Inget socker är tillsatt och produkterna är laktosfria. De här produkterna innehåller mer protein än andra kvargprodukter på marknaden. I like!

”Lindahls Pro Kvarg +” kommer i en 150-g portionsförpackning i fyra smaker – Lemon Cheesecake, Strawberry & Lime Pie, Blueberry Muffin och Naturell. Produkterna går att hitta i mejerikylen på ICA, Coop och Bergendahls i hela Sverige från och med vecka 19.

Har ätit mig igenom nyheterna och har verkligen fastnat för den härligt sötsyrliga Lemon Cheesecake, såååå god! Vad äter du helst efter träningen? Och vad tycker du om kvarg?

Foto bilderna ovan: Petra Månström

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *