M

Köp min bok till specialpris!!

av | maj 29, 2016 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

bokomslag11
Spring ditt livs lopp med hjälp av Sveriges främsta löparprofiler!!! Tränar du för maran eller något annat långlopp?
Nu kan du köpa ett signerat exemplar av min bok ”Det är bara att springa” med personlig hälsning och unik leopardstämpel för bara 200 kronor och gratis frakt!
SÅ HÄR BESTÄLLER DU:
Mejla mig på info@petramanstrom.se så berättar jag allt om hur du gör. Skynda dig så hinner du få boken före Stockholm Marathon nästa lördag. Gäller så långt mitt lager räcker.
MER OM BOKEN:
I boken delar flera svenska löparlegender med sig av sina absolut bästa tips om hur DU får till ditt livs lopp, oavsett vilken nivå du befinner dig på. Anders Szalkai tipsar om hur du toppar formen dagarna inför loppet, svenska rekordhållaren på maran, Kjell-Erik Ståhl, ger sina bästa tips om hur du grejar den sista milen på bästa sätt och Evy Palm delar ut pepp till dem som tycker att de nog inte är några riktiga löpare. Du får också tekniktips från Lisa Nauclér och Charlotte Karlsson i löpargruppen Runday och Michael Södermalm ger ovärderliga mentala taktiktips. Och mycket, mycket mer förstås!
Erbjudandet gäller så långt mitt lager räcker. Välkommen med din beställning! 

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen