loparvagn1

Adrian var lite grinig inledningsvis, sedan somnade han och snarkade högt. Foto: Jonas Hansen.

Ända sedan jag såg en löparvagn med tillhörande löpare för några år sedan har jag drömt om att få ge mig ut och springa med en sådan.

Nu är det förhoppningsvis inte lång tid kvar tills jag kan förverkliga min dröm. Igår kunde jag inte längre hålla mig utan tog fram min nya, fina vagn för en promenad med Adrian. Man rekommenderar ju inte löpning med vagnen förrän barnet själv kan hålla uppe sitt huvud, men promenad går ju bra.

loparvagn2

Okej, nu räcker det med vinter, åtminstone här i stan. Nu vill jag ha vår och torra, rensopade vägbanor! Foto: Jonas Hansen.

Hur gick det då? Jo, efter lite inledande protester när vi satte ner honom i vagnen så somnade han sött och vaknade inte förrän vi var tillbaka hemma i lägenheten. Nu vill jag bara ha vårvärme i luften, sol och rensopade vägbanor så att jag kan ge mig ut och springa på allvar med min son. Hoppas, hoppas att han kommer att gilla det!

Tar tacksamt emot alla sorters tips från er med erfarenhet av löpning med vagn! Vilka pass brukar ni köra med vagnen? Hur har era barn reagerat på vagnen? Hur brukar det gå när ni är ute? Hur klär ni barnen? ALLA tips är av värde!

Share: