M

I kurbitsmönster på två hjul

av | aug 12, 2015 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

cykeltur

Pustade ut nere vid Kristinebergs strand och såg en bäver simma över vattnet bort mot Alvikssidan!! Livskvalitet! Foto: Jonas Hansen.


Det är inte lätt att ha en rastlös liten bulle i ugnen. Den verkar sova när jag rör på mig, men så fort jag sätter mig ner eller lägger mig så börjar den sparka. Visserligen lite småmysigt kortare stunder, men ibland rätt så irriterande.
Så igår kväll bestämde jag mig för att dra ut på en liten cykeltur i skymningen. Blev inte särskilt långt, men räckte för att få mig trött och nöjd. Och det var vi två som var, tror jag bestämt. Måste hylla fantastiska Sofie Lantto som har designat cykelkläderna jag bar under turen (gick nätt och jämnt att knö in magen i dem, haha) – älskar kurbitsmönstret som känns nytt, spännande och härligt kaxigt. Mer sådant i cykelvärlden! Älskar också min fantastiska lånecykel från Canyon, kommer bli svårt att skiljas från den! Eftersom Tour of Jämtland som skulle ha gått förra helgen blev inställt på grund av konkurs funderar jag nu över vilket lopp jag ska sätta tänderna i. Kanske Tjejgirot eller Velothon? Någon som har tips?

Taggar

2 Kommentarer

 1. Rund är också en form!

  Japp, när du rör dig vaggas den troligtvis till sömns.
  Och när du slutar vagga undrar h*n vad tusan du är still för…? ”Hallå…Fortsätt vagga då, mamma”! 🙂

  Svara
  • Petra Månström

   Haha, exakt! 😉

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen