I kurbitsmönster på två hjul

petramanstromAlternativ träning2 Kommentarer

cykeltur

Pustade ut nere vid Kristinebergs strand och såg en bäver simma över vattnet bort mot Alvikssidan!! Livskvalitet! Foto: Jonas Hansen.

Det är inte lätt att ha en rastlös liten bulle i ugnen. Den verkar sova när jag rör på mig, men så fort jag sätter mig ner eller lägger mig så börjar den sparka. Visserligen lite småmysigt kortare stunder, men ibland rätt så irriterande.

Så igår kväll bestämde jag mig för att dra ut på en liten cykeltur i skymningen. Blev inte särskilt långt, men räckte för att få mig trött och nöjd. Och det var vi två som var, tror jag bestämt. Måste hylla fantastiska Sofie Lantto som har designat cykelkläderna jag bar under turen (gick nätt och jämnt att knö in magen i dem, haha) – älskar kurbitsmönstret som känns nytt, spännande och härligt kaxigt. Mer sådant i cykelvärlden! Älskar också min fantastiska lånecykel från Canyon, kommer bli svårt att skiljas från den! Eftersom Tour of Jämtland som skulle ha gått förra helgen blev inställt på grund av konkurs funderar jag nu över vilket lopp jag ska sätta tänderna i. Kanske Tjejgirot eller Velothon? Någon som har tips?

0

2 Kommentarer är aktiverade “I kurbitsmönster på två hjul”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *