M

Hösten! Snälla, försvinn inte!

av | okt 8, 2016 | Blogginlägg | 8 Kommentarer

leaf1160x770
Jag älskar hösten! Kanske hänger det ihop med att jag har en melankolisk sida som inte riktigt kan med att uppskatta heta sommardagar fullt ut. Hösten är mer jag. Eftertänksam, intensiv, färgstark och cool 😉
I morse gjorde jag något som jag mycket sällan får till, jag sprang nämligen långpass med start klockan åtta. Det hade varit omöjligt om jag inte hade stämt träff med världens bästa Mia utanför Boulebar i Rålambshovsparken. Målet var Brunnsviken runt i lugnt och skönt prattempo.
Det här är löpning när den är som bäst! Luften är hög, klar och lätt att andas, omgivningarna är vackra och eftersom det är tidigt en helgmorgon så är det mycket lite folk ute. Ja, det var nog bara hundägare och löpare vi mötte i början av passet faktiskt.
Under de två timmarna som vi sprang så hann vi avklara en hel hög samtalsämnen, det är det som är så fantastiskt med sociala löppass. Det är liksom fika och löpning på en gång – och plötsligt har man sprungit två mil utan att man ens tänkte på det! Annat är det på solopass, då man kollar på klockan stup i kvarten och funderar på hur mycket det är kvar.
Tack, fina Mia, för ett grymt bra pass! Nu är vi i Linköping, kanske blir det en kort återhämtningsrunda imorgon bitti om jag är på humör. Stångån är ju så vacker att springa utmed! Vad har du hittat på idag? Fler som älskar hösten?

Taggar

8 Kommentarer

 1. Cattis

  Jag har varit så trött efter min arbetsvecka så jag har legat i soffan tills 15. Då stack jag till skogen och fick minsann pb på min slinga på 8km kram

  Svara
 2. Linda Assarsson

  Jag har haft en fullmatad dag med dag 1 på min Cykelutbildning ?
  Jättekul, lärorikt och utmanande ?

  Svara
 3. Mia

  Tack själv! Alltid härligt att springa med dig! Jag hade inte heller kommit iväg utan dejt med dig.

  Svara
 4. Hanna

  Jag älskar också hösten. Det jag älskar allra mest är alla färger! Stångån är fantastiskt att springa runt. Jag jobbar i närheten. 🙂 (Inte idag, idag är jag ledig. 🙂 )

  Svara
 5. Fårvånad

  Jo, hösten är fin. Särskilt i år då det varit så mycket solskensdagar så alla fina färger lyser. Jag tror jag har mobilen full med bilder på buskar och träd som är röda eller gula. Sprang en halvmara igår och rutten gick genom områden med mycket trädgårdar som var otroligt granna och fina.

  Svara
 6. Rund är också en form!

  Jaaaa! Älskar hösten! Bästa tiden – lätt! T.o.m. när det regnar. Märkligt egentligen. 🙂

  Svara
 7. Anna Nystedt

  Egentligen gillar jag inte hösten, för jag fryser typ ihjäl och blåser bort på samma gång. Utom när jag springer, då är den helt fantastisk!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen