M

God morgon, Linköping!

av | okt 9, 2016 | Blogginlägg | 5 Kommentarer

hotellfrulle1160x770
Blickar tillbaka på ett 2016 som har varit fullspäckat med resor, såväl i Sverige som långt, långt härifrån. Seychellerna, Prag, Mauritius, Vemdalen, Norrköping, Linköping… Och än är året inte slut!
Imorgon åker hela familjen till Schweiz, men den här helgen har tillbringats i Linköping där vi har hälsat på pojkvännens familj. I morse blev det en mycket lugn återhämtningsjogg efter gårdagens långpass, i ösregn och motvind. Däremot var det magiskt att få duscha varmt och länge efteråt, sedan var det dags för hotellfrukost!
Det måste vara bland det bästa som finns, hotellfrukost! Att först få kolla runt vad som bjuds och efter det plocka ihop en egen mix av det man gillar mest. Någon annan har plockat fram bröd, fil, müsli, juice och kokat kaffe. Någon annan har skurit upp frukt, grönsaker och kokat gröt. Någon annan har fixat äggröra och ”efter frukost”-fikabröd. Magiskt!
Nu blir det shopping- och fikarunda på stan, sedan hemfärd. Vad hittar du på idag? Och var hittar jag ett bra fikaställe här i Linköping? Tar gärna emot tips!

Taggar

5 Kommentarer

 1. Annika

  Hässelbyloppet idag. Kassuppladdning. Inget rekord i år, men väl årsbästa. Bah.

  Svara
 2. Sofia Häger

  Kanske lite sent nu men fikatips:
  Berget, väldigt hemtrevligt, gammaldags och mysigt. Annars är Babettes en favorit med större sortiment av både nyttigt och inte så nyttigt 😉
  Kram

  Svara
 3. Ina

  Besök Babettes skafferi nästa gång ni är i Linköping. Klart bästa stället.

  Svara
 4. Linda Assarsson

  Tokälskar hotellfrukost!
  På hemväg efter avklarad cykelutbildning 🙂

  Svara
 5. Rund är också en form!

  Har tyvärr inga bra tips. Men hoppas ni får det riktigt bra!
  Inte alls avis på Schweiz……….. 😛

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen