HÄR ÄR OMSLAGET TILL MIN ANDRA BOK!

Petra MånströmBok, Det är bara att springa, Livsstil, Löpning, Motion, Träningsfilosofi16 Kommentarer

Smartare löpning

Direkt från mitt hjärta ner på papperet! Noll prestationtänk, noll tidsfixering, noll hets – bara 100 % löparglädje hämtad direkt ur verkligheten! Är väldigt stolt över att kunna leverera den här nyheten…

Den där boken som jag önskade att jag haft när jag famlade mig fram som nybakad löpare i slutet av 2009. Den där boken som jag hade velat ha i bokhyllan när jag kämpade mig fram på den eländiga ”Barkbanan” med blodsmak i munnen under skoltiden. Den där boken som på ett lättsamt men ändå kunskapstätt och inspirerande sätt förklarade hur löpning också kan vara, att det inte bara måste vara en kamp mot klockan och en ständig känsla av att inte vara tillräckligt snabb.

Det var en svindlande känsla när ett av Sveriges äldsta och största förlag, Norstedts, hörde av sig och undrade om jag inte ville skriva en bok om min syn på löpning. Något nytt och fräscht som det inte redan har gjorts hundra varianter på, något som en vanlig människa kan ta till sig. Jag tänkte att visst är det bra knasigt att den här tjejen, som började springa vid 33 års ålder och avskydde löpning under skoltiden, nu ska skriva en bok om löpning. Igen. Min första bok ”Det är bara att springa” utkom ju 2014.

Smartare löpning

Men visst blev det en bok och det har såklart kostat blod, svett och många tårar. Men snart går den i tryck och i slutet av augusti utkommer ”Smartare löpning – 100 hacks för roligare rundor och bättre träning” med fantastiska bilder plåtade på en av mina favoritöar, Gran Canaria, av Emma Shevtzoff (hennes bilder har du säkert sett såväl här på bloggen som i mina övriga kanaler). Det här känns så otroligt spännande och roligt, hoppas du som läser det här känner likadant!

Och hoppas nu bara att någon vill köpa boken… 😉

0

16 Kommentarer är aktiverade “HÄR ÄR OMSLAGET TILL MIN ANDRA BOK!”

  1. Ååå va kul Petra! Att du ”avdramatiserar” löpningen, det är exakt vad svenska folket behöver!! Stort grattis och varmt lycka till! Jag är säker på att mååånga kommer att skaffa denna godsak (inkl mig själv, även fast jag inte alls har några problem med löpning, utan för att DU skrivit den ??) kram på dig!

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *