M

Här är min kommande utmaning!!!

av | jun 2, 2016 | Blogginlägg | 9 Kommentarer

lopardagen1

Nästa vecka är det Linköping Halvmarathon. Då jag fortfarande är lite seg i kroppen efter maran i Prag för snart en månad sedan kände jag att jag ville hitta på en kul utmaning under det här loppet.

LÄS OCKSÅ: Mina 7 hittills bästa stunder som mamma

Jag har ju länge sneglat på Simon Wikstrand, en av grundarna av Helsingborg Marathon som också är en hängiven löparvagnslöpare. Han har ju sprungit en del lopp med sonen i vagnen och jag tänkte att varför inte, det måste jag testa! Så jag kontaktade arrangören som gav klartecken och nu blir det alltså (om Adrian är på rätt humör!) start i loppet tillsammans med sonen i löparvagnen. Ska bli väldigt spännande att se om jag klarar av det, att springa med vagn är ju ganska jobbigt. Målet blir helt enkelt att ta sig runt!

LÄS OCKSÅ: Kulpasss – som långpass fast roligare!

Håll gärna en tumme för mig och heja gärna om du är i Linköping på lördag i nästa vecka!

Taggar

9 Kommentarer

 1. Lillian

  Vilken rolig grej! Han tycker säkert det är jättespännande att vara med där det händer. 🙂

  Svara
 2. Malin

  Vad roligt! Ska själv springa det loppet, längtar 🙂 Stort lycka till så kanske vi ses i startfållan!! 😀

  Svara
 3. Petra Månström

  Jag har frågat arrangören och tror absolut inte att det bara är jag som får springa med vagn, det är fritt fram för vem som helst att fråga och köra är jag rätt så säker på 🙂 Hejar på dig på lördag!

  Svara
 4. Julia

  Det kommer gå som en dans!

  Svara
 5. Petra Månström

  Tack snälla för tipset! Kram!!

  Svara
 6. Hanna - Pilates och träningstokig

  Åh då måste jag försöka se dig (om jag inte är upptagen med match eller jobbar) Jag bor i de krokarna. Spännande att springa med barnvagnen. Lycka till!

  Svara
 7. Annika

  Vad kul! Lycka till med löp och vagn!

  Imorgon ska jag heja fram en annan kämpe med vagn på maraton, Mikael Nordmark med Hugo i vagnen.

  Svara
  • Petra Månström

   Ja, de är oerhört inspirerande – såväl far som son!

   Svara
   • Annika

    Vill springa deras eget lopp Glädjeruset i augusti. Känns som en god sak att springa en mil för.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen