lopardagen1

Nästa vecka är det Linköping Halvmarathon. Då jag fortfarande är lite seg i kroppen efter maran i Prag för snart en månad sedan kände jag att jag ville hitta på en kul utmaning under det här loppet.

LÄS OCKSÅ: Mina 7 hittills bästa stunder som mamma

Jag har ju länge sneglat på Simon Wikstrand, en av grundarna av Helsingborg Marathon som också är en hängiven löparvagnslöpare. Han har ju sprungit en del lopp med sonen i vagnen och jag tänkte att varför inte, det måste jag testa! Så jag kontaktade arrangören som gav klartecken och nu blir det alltså (om Adrian är på rätt humör!) start i loppet tillsammans med sonen i löparvagnen. Ska bli väldigt spännande att se om jag klarar av det, att springa med vagn är ju ganska jobbigt. Målet blir helt enkelt att ta sig runt!

LÄS OCKSÅ: Kulpasss – som långpass fast roligare!

Håll gärna en tumme för mig och heja gärna om du är i Linköping på lördag i nästa vecka!

Share: