M

Håll gärna en tumme för mig imorgon!!

av | sep 2, 2016 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

IMG_9806

Nu är vi på plats i Vemdalsskalet i Härjedalen och imorgon vid 9.00 går starten i premiärupplagan av Vemdalen Fjällmaraton.

Något maraton blir det inte för min del, jag är anmäld till 24-kilometersdistansen, men det känns faktiskt mastigt nog. Särskilt det här med kuperad löpning, det var ju ett tag sedan jag pysslade med det. Har mest smakat på den flacka friidrottsbanan i närheten av där jag bor. Men men, får hoppas att lite tjurskallighet och rutin hjälper en bit. Som du ser på bilden har Adrian också invigt sin nya bärryggsäck, han var mycket skeptiskt först men sedan verkade han gilla den massor. Syns kanske inte på just den här bilden, men så var det.

Håll gärna en tumme för mig imorgon, nu släcker jag nattlampan här 🙂

Taggar

2 Kommentarer

 1. MarathonDonnan

  Vad roligt med fjälllopp! Hoppas det går bra och att vädret är härligt. Vi har också en bärstol till vår guldklimp men ännu inte använt den…lär bli för sent när vi väl gör det. Kul att lilla killen gillar sin. Stort lycka till. Själv skulle jag springa tjejmilen då jag fick gratis start av vän men ligger hemma med magsjuka istället. Sådant man får räkna med när man jobbar på förskola.

  Svara
  • petramanstrom

   Jobbigt med magsjuka! Stor krya på dig-kram!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen