Håll gärna en tumme för mig imorgon!!

petramanstromAdrian, Löpning, Motion, Motionslopp2 Kommentarer

IMG_9806

Nu är vi på plats i Vemdalsskalet i Härjedalen och imorgon vid 9.00 går starten i premiärupplagan av Vemdalen Fjällmaraton.

Något maraton blir det inte för min del, jag är anmäld till 24-kilometersdistansen, men det känns faktiskt mastigt nog. Särskilt det här med kuperad löpning, det var ju ett tag sedan jag pysslade med det. Har mest smakat på den flacka friidrottsbanan i närheten av där jag bor. Men men, får hoppas att lite tjurskallighet och rutin hjälper en bit. Som du ser på bilden har Adrian också invigt sin nya bärryggsäck, han var mycket skeptiskt först men sedan verkade han gilla den massor. Syns kanske inte på just den här bilden, men så var det.

Håll gärna en tumme för mig imorgon, nu släcker jag nattlampan här 🙂

0

2 Kommentarer är aktiverade “Håll gärna en tumme för mig imorgon!!”

  1. Vad roligt med fjälllopp! Hoppas det går bra och att vädret är härligt. Vi har också en bärstol till vår guldklimp men ännu inte använt den…lär bli för sent när vi väl gör det. Kul att lilla killen gillar sin. Stort lycka till. Själv skulle jag springa tjejmilen då jag fick gratis start av vän men ligger hemma med magsjuka istället. Sådant man får räkna med när man jobbar på förskola.

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte