M

GOD LÖPARJUL!!!

av | dec 25, 2017 | Blogginlägg | 3 Kommentarer

Så blev det julafton i år också. Och som vanligt gick jag upp rätt tidigt, myste framför Nyhetsmorgon med en god frukost medan resten av familjen låg och drog sig i sängen.
Sedan iväg på en skön löptur runt Kungsholmen, med upplägget fartlek. Det vill säga jag varvade min lugna distansfart med fartökningar lite nu och då. Uppför en backe, mellan parkbänkar, fram till bron därborta och så vidare. Fartlek är ett bra sätt att få upp lite fart i benen så här års, särskilt utomhus. Det blir lite mer lekfullt och mindre hetsigt, det passar mig fint.
Efter det promenad med familjen innan det blev ett digert julbord hemma. Nu softar jag framför ”En prins i New York” och känner lugnet sänka sig. Känns rätt bra faktiskt, även om ämnet jag skrev om igår på Instagram fortsätter att gnaga lite i bakhuvudet.
Hur har din julafton varit? Kram och god jul!
Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Taggar

3 Kommentarer

 1. pilla

  Har absolut inte gjort något speciellt. Min bror fick barn förra veckan så de har inte ”orkat” göra något så jag har spenderat gårdagen med mamma och pappa. Vi började med att träna enl. tradition, var med dem på Friskis sedan käkade vi lunch, kollade på tv och fick något paket (även om vi inte skulle ha julklappar men får alltid iaf…), åt kvällsmat och gick en promenad innan det blev tv soffan igen. Skönt att julafton är över kind of 🙂

  Svara
 2. Birgit

  Jag hade en lugn och skön julafton 🙂
  Ville mest kika in och tacka för all inspiration! Tycker att du har en härlig inställning till löpning!
  Så gott slut och gott nytt år!!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen