M

Friidrottande singlar är sexigast!

av | aug 3, 2016 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

rugby
Är du singel och sportintresserad och vill gärna träffa någon som delar ditt intresse?
Grattis! För bor du i Sverige så bor du i det land i Europa med de sportigaste singlarna. Nästan 8 av 10 har ett stort intresse för sport, det är cirka 20 procent högre i genomsnitt än våra europeiska grannländer. Vidare visade det sig att de sportintresserade singlarna kände sig både mer självsäkra och sexigare än de som inte gillade att träna.
62 procent av de sportintresserade singlarna medgav att en potentiell partners utseende spelade stor roll medan endast 42 procent av de som inte tränade tyckte samma sak.
All denna revolutionerande information har tagits fram av dejtingsajten Elitsinglar, som hade 10 533 registrerade medlemmar i Sverige när undersökningen gjordes. Man har även låtit folk rangordna sportgrenar efter sexighet och då såg det ut så här:
Sexigast: 
Friidrott (33 %) och gymnastik (24 %) följt av simsporter (17 %).
Osexigast:
Minst attraktivt ansågs ”machosporter” (formulering i pressmeddelandet jag fick) som boxning (30 %), tyngdlyftning (24 %) och rugby (11 %).
En personlig reflektion är förstås om resultatet är representativt för alla svenska singlar. Det är jag tveksam till. Är lite osäker på var i landet som Elitsinglars medlemmar bor och dessutom håller jag inte med om att boxning, tyngdlyftning och rugby är osexigt – tvärtom! Vad är det för nissar som tycker så egentligen?

Taggar

2 Kommentarer

  1. Jimmy

    Håller med! 😉

    Svara
  2. Jimmy

    Absolut!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen