M

Fortsätter jakten på "känslan"

av | mar 19, 2016 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

långpass-löpning-maraton
Blev ett långpass på drygt två timmar idag. Det kändes mestadels bra, märkte att torsdagens backintervaller hjälpte till att ge lite bättre frånskjut och ”schvung” i löpningen.
Men visst längtar jag efter det där flytet, jag vet ju hur det känns. Tills vidare njuter jag av att faktiskt kunna vara ute och springa, det är ju ingen självklarhet. Särskilt inte när det inte var jättelänge sedan Adrian föddes. Jag fortsätter att kämpa på, bygga upp min löpning igen steg för steg. Njuter av att vara igång igen och planerar att fira med skumpa när första ”flowet” efter graviditeten infinner sig!
Vad har ni tränat idag? Hur kändes det?

Taggar

4 Kommentarer

 1. Ulrika

  Heja på…..
  Undrar lite vad du har för löparskor? Har du något bra tips?
  Mvh
  Ulrika

  Svara
  • Petra Månström

   Hej Ulrika! Mina löparskor kommer från Saucony och modellen heter Triumph ISO2. Gillar dem därför att de är sköna och ombonade, har bra dämpning men inte är för ”klampiga”.

   Svara
 2. julia

  Du är inte ensam! Det är trist att alltid springa när det är mörkt ute.

  Svara
 3. Annika

  Jag tog mig till Sats med avsikten att cykla (har fortsatt ont), men när jag såg cykeln fick jag ångest. Klev upp på bandet och blandade jogg med pw i 40 min. Jag får ju springa enligt naprapaten, men min omgivning säger att det är dumheter när det gör ont.
  Någon här inne med åsikt kring löpning med Itbandsyndrome/löparknä?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen