Fortsätter jakten på "känslan"

petramanstromLöpning, Mammaliv, Träning, Träningsfilosofi4 Kommentarer

långpass-löpning-maraton

Blev ett långpass på drygt två timmar idag. Det kändes mestadels bra, märkte att torsdagens backintervaller hjälpte till att ge lite bättre frånskjut och ”schvung” i löpningen.

Men visst längtar jag efter det där flytet, jag vet ju hur det känns. Tills vidare njuter jag av att faktiskt kunna vara ute och springa, det är ju ingen självklarhet. Särskilt inte när det inte var jättelänge sedan Adrian föddes. Jag fortsätter att kämpa på, bygga upp min löpning igen steg för steg. Njuter av att vara igång igen och planerar att fira med skumpa när första ”flowet” efter graviditeten infinner sig!

Vad har ni tränat idag? Hur kändes det?

0

4 Kommentarer är aktiverade “Fortsätter jakten på "känslan"”

    1. Hej Ulrika! Mina löparskor kommer från Saucony och modellen heter Triumph ISO2. Gillar dem därför att de är sköna och ombonade, har bra dämpning men inte är för ”klampiga”.

      0
  1. Jag tog mig till Sats med avsikten att cykla (har fortsatt ont), men när jag såg cykeln fick jag ångest. Klev upp på bandet och blandade jogg med pw i 40 min. Jag får ju springa enligt naprapaten, men min omgivning säger att det är dumheter när det gör ont.

    Någon här inne med åsikt kring löpning med Itbandsyndrome/löparknä?

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte