M

Fixa en supergod och hälsosam bönbearnaise!

av | jul 20, 2018 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Grillsäsongen är i full gång och vad passar inte bättre då än ett gäng härliga recept med tillhörande dryckestips. Läs vidare så får du bland annat recept på en galet god och hälsosam bönbearnaise!

I senaste avsnittet av Maratonpodden, som släpps idag, bjuder vi på en stor grillspecial med en massa gott i mat- och dryckesväg. Måns lagar till en galet god bönbearnaise, som är betydligt hälsosammare än traditionell bearnaise, och så får du också tips på goda tillbehör till såsen. Thomas levererar som vanligt en hel hög spännande dryckestips, bland annat pratar vi om vad vi dricker mer respektive mindre av på semestern, vad som passar bäst till olika grillrätter samt presenterar den spännande nyheten ginger beer. Nu kör vi, häng med!

Grillad sparris med örtricotta

Nygrillad sparris med mild örtricotta som passar perfekt som en förrätt eller som ett tillbehör till grillat – som här till grillad salmalax. Till receptet.

Bönbearnaise

Krämig variant av bearnaisesås gjord med bönor. Passar utmärkt till grillat. Till receptet.

Dryckestipsen från senaste avsnittet

Castillo Manzano
Gnarly Head Viognier
Piccini Memoro
Barrels & Drums Ginger Beer

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen