M

Efter fyra timmars (avbruten) sömn…

av | feb 25, 2016 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

morgonjogg
Nästan hela dagen igår grejade jag med packning. För nu ska man ju plötsligt inte bara packa sina egna pinaler, utan också bebisens. Puh! Ni vet den där insikten om hur mycket man har kvar att packa fast klockan är låååångt efter midnatt…
Vid två släckte jag äntligen nattlampan och efter fyra timmars sömn ringde väckarklockan. För jag hade bestämt mig för morgonjogg, jag klarar inte att sitta på ett plan med ben som det kryper i.
Men jag var sååååå trött. Sade till mig själv att nu ställer jag in detta. Började koka kaffe, men så fick jag syn på en löpare som passerade utanför mitt fönster. Och då kände jag bara att för sjutton, kan hon så kan jag! Bara att sluta tänka och ta på sig grejorna  – och iväg. På med favoritmusiken.
Och vet ni vad? Det funkade! I morse funkade det. Solen sken och jag mötte massor med löpare. Nu, fem stela, sköna kilometer senare är jag redo för långflygning.
Nu sparkar vi igång denna torsdag! Wish me (us!) luck!

Taggar

2 Kommentarer

 1. Maria Thern

  Självklart…….. stort lycka till !!!!!!!!

  Svara
  • Petra Månström

   Tack fina!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen