M

Det kom ett mejl…

av | feb 27, 2020 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

Lade upp ett inlägg på Instagram igår som har resulterat i en hel del underbara DM och mejl från er läsare. Mitt varmaste TACK för det! Ni är underbara! Här är ett av mejlen:
Jag ville bara berätta, apropå ditt senaste inlägg på Instagram, att du har inspirerat mig till att tycka om löpning! Jag har alltid hatat att springa (så länge det inte har varit efter en fotboll) och har varit riktigt kass på att motivera mig själv till att jogga eller springa i mer än 10 minuter sammanhängande, även om jag alltid tyckt om att träna och varit aktiv inom idrott.
I dag klarar jag att ta en löparrunda tillsammans med min man och jag har precis börjat springa milen, även om det inte går speciellt fort. Jag sprang 10 km för allra första gång i livet i en ålder av 34 år och var så stolt över mig själv att jag blev tårögd flera dagar efteråt ? Jag älskar din podd och blir väldigt inspirerad till att springa när jag hör den, så nu tillåter jag mig bara att lyssna på dig när jag springer, och får alltså en extra motivation till att komma mig ut på mina rundor ?
Det jag vill komma till i denna mailen är att DU har inspirerat mig, och säkert många, många fler till att gilla löpning på ett sätt jag inte tror någon elitlöpare hade kunnat göra. Din podd behövs verkligen i värld där fokus är allt för stort på tider, i stället för att fokusera på vad det egentligen handlar om – röra på sig och få hälsofördelarna som följer av detta, känslan av att nå mål oavsett tid eller längd och gemenskapen som träningen ger. Tack för att du har inspirerat och fortsätter att inspirera mig!! ????❤️ Målet är att en dag springa Göteborgsvarvet ?
Foto bilden ovan: Evelina Sigetty

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen