M

De 6 knäppaste sakerna den här trötta mamman har gjort

av | apr 22, 2016 | Blogginlägg | 3 Kommentarer

adrian2

Att konstant sömnbrist tär på skalle och kropp, det kan nog de flesta nyblivna föräldrar skriva under på. Tänkte att jag skulle sätta lite guldkant på din fredag genom att lista 6 riktigt knasiga saker jag har gjort sedan Adrian föddes:

1. Tog fotkräm på tandborsten istället för tandkräm, kan säga att det märktes när jag väl började borsta…
2. Försökte mata Adrian med innehållet i en coca cola-flaska, som jag trodde var en nappflaska (upptäckte dock missödet i tid!)
3. Somnade på golvet när jag skulle leka med Adrian i hans babygym och vaknade av bebisdräggel i ögat.
4. Skulle gå ut med gallskrikande Adrian i barnvagnen för att lugna ner honom, inser när jag är i hissen att jag har glömt att ta på mig skorna.
5. Glömde bort att jag hade bebisbajs på händerna när jag skulle klia mig i pannan under blöjbytet…
6. Skulle ge Adrian hans D-droppar och var mycket nära att droppa nagelolja i skeden (upptäckte även här missödet i tid, måste sitta i generna det där…puh!)

Dela gärna med er av era galna erfarenheter av första tiden med bebis 🙂 Ha en fin fredag!

Taggar

3 Kommentarer

 1. Annika

  Det här blir ju lite av en käftsmäll (lite som jag kände det när brevet från Asics Marathon damp ner i brevlådan häromdagen och jag inte kan springa 😉 ), men min lilla korv var en jäkel på att sova bra. Både dag som natt.
  En kort period runt 8 mån skrek hon i tre veckor om nätterna och då var jag helt slut. Antar att hon började drömma då eller nåt sånt.
  Fast det brukar jag inte berätta för alla med tanke på hur illa många småbarnsföräldrar sover i åratal.
  Glad fredag eller som jag så hippt har lärt mig, Friyay!!

  Svara
 2. Charli

  Jag råkade ta fel på nagellacksremover och ögonmakeupremover. Upptäckte det för sent också… Gick bra, men var ett uppvaknande, kort därefter konstaterades hypotereos (underfunktion i sköldkörteln).

  Svara
 3. StinaS

  Jag glömde istället att lämna på förskolan och fick barnet med mig till jobbet…

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen