Alltid kul att slå ur underläge!

petramanstromLöpning, maratonlöpning, Motion1 kommentar

forelasning

I förra veckan föreläste jag för löparklubben IK Akele i samband med deras träningsdag i Mjölby. Ni anar inte hur nervös jag var inför detta!

Det var första gången jag föreläste för en löparklubb och ni som har följt mig ett tag vet ju att jag har gått min egen väg när det gäller löpning, jag har tränat med olika löpargrupper men aldrig varit ”fullvärdig” medlem i en löparklubb.

Var livrädd för att åhörarna skulle tycka att det jag hade att prata om (jag hade fått uppdraget att prata i TVÅ timmar!!) skulle vara ointressant och tråkigt. Fick lite samma vibbar som när jag började blogga om maratonträning 2009, att jag mest skulle gå hem hos vanliga dödliga motionärer och inte hos inbitna löparrävar,

Jag jobbade dag och natt med min presentation och det var en darrig Petra som ställde sig framför IK Akele-medlemmarna i lördags. Men nervositeten släppte ganska snart. De var ju helt underbara! Vilka engagerade och härliga människor att föreläsa för! Efter tvåtimmarssnacket kom flera fram och berömde mig, erkände att de var ”positivt överraskade” och jag sålde slut på alla böcker jag hade med mig. Kunde inte ha fått ett bättre betyg!

Nu ser jag fram emot att få hålla fler föreläsningar, så är du, ditt företag eller din klubb sugna på lite ny och oväntad löparinspiration – tveka inte att höra av dig!

0

En Kommentar på “Alltid kul att slå ur underläge!”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *