Är du också en tjuvlyssnare?

petramanstromMotionslopp7 Kommentarer

tjuvlyssna

Nöjd Petra efter träningspass under Liveaboardveckan i Turkiet. Där bestod omklädningsrummet av båthytten, dessvärre i ensamt majestät. Foto: Jonas Hansen.

Ja, jag erkänner. Jag är en tjuvlyssnare. Jag älskar att råka överhöra vad folk pratar om, kanske mest i omklädningsrum eller på bussar, tunnelbanan och tåget. Men omklädningsrum är en storfavorit.

Varför då? Jo, det är något speciellt med atmosfären därinne. Folk är (oftast) antingen halvnakna eller helnakna och med detta tycks följa en öppenhet som man sällan annars hör. Jag kan tacka omklädningsrummen för mycket, bland annat uppslag till blogginlägg, tidningsartiklar och poddfrågor. Jag har också fått en hel del nya kunskaper om dejting, långa äktenskap, gnälliga barn och motsträviga partners. Kort sagt: livet som det är, utan omsvep. Mycket givande. I samband med motionslopp är det också roligt att tjuvlyssna i omklädningsrum, direkt efter en stor, fysisk utmattning brukar graden av nakenhet (oavsett antal klädesplagg på kroppen) vara mycket tillfredsställande. Folk blandar upplevelser från löpningen med nedslag i sitt liv på ett mycket intressant sätt. Kort sagt: jag älskar att tjuvlyssna i omklädningsrum. Är du likadan?

0

7 Kommentarer är aktiverade “Är du också en tjuvlyssnare?”

 1. Ja jag älskar det också! Tyvärr är jag lite dålig på att tjuvlyssna, det dröjer aldrig lång stund innan jag liksom är med i samtalet…

  0
 2. Ja, det brukar bli så. Fast mestadels för att det inte GÅR att undvika det (särskilt inte när man åker själv och är tyst). Tonårstjejer (oftast) pratar högljutt (!) om diverse saker. Många härliga (inre) skratt kan man få i alla fall…. 😀

  0
 3. Du vet ju vad jag arbetar och kan ana vad jag hört här i korridoren,bastu m,m det mesta tar jag med mig i graven
  det är nog bäst för rikets säkerhet ha ha ha.
  Mängder av föräldrar ”tror” man kan använda div sociala media,sms, m,m riskfritt men barnen har ofta stenkoll
  ev. password,koder har de noterat.Kanske heter det ”digitalt skvaller lyssnande”

  0
   1. Även bebisar i magen kan uppfatta ljud ,skvaller !!!!!!! spelista på spotify för bebisar kanske något för dig ?

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *