5 budgetfavoriter jag inte kan vara utan

petramanstromLivsstil, TräningskläderKommentera

Träningskläder kan kosta egentligen hur mycket som helst. Vackert så, men desto roligare är det att hitta riktigt bra saker till rimliga priser. Eftersom jag älskar att budgetfynda kommer här fem plagg som finns i butik just nu och som är både bra och prisvärda!

budgetplagg1

Sport-bh:n för oss som helst inte vill att bröstvårtorna ska synas genom tyget, den här har nämligen uttagbara vadderingar. Seamless sportbh Low support 149 kr, H&M.

budgetplagg2

Om du liksom jag gillar sporttrosor som inte glider in mellan skinkorna och har bred resår i midjan så ska du titta närmare på dessa godbitar från Pierre Robert. Sport Boxer dam 139 kr, Pierre Robert.

budgetplagg4

GRRR!!! Gillar dessa capritights i funktionsmaterial med klösigt mönster som har en cool meshdetalj i benslutet. Skön, bred linning med dragsko. Myntficka med dragkedja bak. Meshdetalj i benslut. 249 kr, Haléns.

budgetplagg3

Riktigt snygg träningstopp med lösare passform som är skönt när det är varmt ute. Tycker mig ana lite leopardtendenser i mönstret. 129 kr, KappAhl.

budgetplagg6

Äntligen ett par lågskaftade träningsstrumpor som sitter där de ska och inte glider ner i skorna elelr korvar sig. Uppskattas massor! 2-pack Mid Cut 109 kr, Pierre Robert.

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte