M

Veckans Instagramhöjdare

av | feb 7, 2016 | Livet | 0 Kommentarer

instagram

När jag blickar tillbaka på de inlägg som var de mest gillade på mitt Instagram så tar mitt fina charmtroll Adrian lätt hem förstaplatsen. Sedan någon vecka har han börjat jollra, gurgla och skratta något kolossalt. Det är så underbart att känna den där kontakten, att han liksom ”kollar in” dig på riktigt. Så häftigt att få vara med om det! Så, här är veckans Instagramhöjdare (högst upp från vänster): 

1. Jag pustar ut efter en skön löptur som jag var nära att ställa in. Sjukt opepp och trött efter lång arbetsdag, ville bara softa hemma men efteråt (som vanligt) glad över att jag genomförde.

2. Adrian och jag jollrar och sjunger ikapp till Smurfhits, Nicke & Nilla, Lejonkungensoundtracket med mera. En härlig hemmadag då sonen mestadels var på gott humör.

3. Barnvagnspromenad i strålande solsken och en nästan lika strålande Adrian. Blev latte och kardemummabulle i solen på Norr Mälarstrand.

4. Jag efter lördagens långpass, positivt överraskad över pigga ben.

5. Mitt fina charmtroll igen! Nu i sina nya Stålmannenkläder.

6. Jag firade att min podcast Maratonpodden numera finns på Spotify, så himla roligt att få den chansen!

7. Bilden är från våren 2015, men innebörden i inlägget handlar om tidigare inlägg här på bloggen, om folk som vägrar släppa fram en när man kommer springande.

8. Jag puffar för det rykande färska avsnittet i Maratonpodden, med skidfantomen Marcus Hellner.

9. Bilden är från sommaren 2015, då jag var gravid och precis hade varit ute på ett skönt cykelpass med min vän Mia. Inlägget handlade om ett tidigare blogginlägg om det tabubelagda ämnet att föredra ett visst kön på sitt barn.

Här hittar du mitt Instagramkonto. Varmt välkommen att följa 🙂

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen