M

Världens snabbaste löparvagnslöpare!

av | feb 8, 2016 | Blogginlägg | 3 Kommentarer

Skärmavbild 2016-02-08 kl. 09.42.09
I helgen satte kanadensiske löparen Calum Neff nytt världsrekord i löpning med löparvagn. Skärmdump från Neffs Instagram.
I mitt Instagramflöde hittade jag i morse nyheten om att kanadensiske löparen Calum Neff satt nytt världsrekord i löpning med löparvagn.
Den officiella tiden, 1:11:27, innebar också storseger i loppet. Oerhört häftigt och inspirerande, vill du ha en stor portion inspiration till din löpning (med och utan vagn) så kan jag varmt rekommendera hans Instagramkonto!
MER LÄSNING:
Första löprundan med vagnen
Invigde löparvagnen igår
Så påverkas din kropp av löpning med vagn
Skärmavbild 2016-02-08 kl. 09.43.08
Skärmavbild 2016-02-08 kl. 09.42.53
Skärmavbild 2016-02-08 kl. 09.42.29
Skärmavbild 2016-02-08 kl. 09.42.43

Taggar

3 Kommentarer

 1. Hanna

  Så himla bra han är!

  Svara
 2. Anders

  Snabb grabb/pappa, och inspirerande! Han verkar vara bäst i februari, med 1.09 utan vagn – hade inte varit missnöjd med hans tider med vagn heller, men det kräver ju liiite mer träning – inte bara en snabbare vagn 😉

  Svara
 3. Emma

  Alltså såklart jag är imponerad av detta världsrekord! Men, ännu mer impad är jag över Mikael Nordmark som har sprungit flera maraton med sin multihandikappade son på 6 år i löpvagn.
  Sök på team Nordmark på facebook, eller gå till http://www.teamnordmark.se för lite fantastisk inspiration!
  Kram,
  E
  (jag har alltså ingen med team nordmark att göra, jag är bara sjukt imonerad av Mikael samt all energi och kärlek som finns i deras familj!)

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen