Sakura

En löparkväll där du inte behöver ta ett enda löpsteg – utan bara kan luta dig tillbaka och inspireras! Onsdagen den 18 april är du varmt välkommen på en härlig helkväll med ASICS på Stadium Drottninggatan i Stockholm.Välkommen in till Stadium Drottninggatan i Stockholm där vi firar ASICS nya kollektion Sakura och bjuder på löparinspiration från mig och ett gäng grymma löpartjejer från löparcommunityn ASICS Frontrunner: Ulrica Nordqvist, Sanna Hed och Anna-Matilda Åberg.

Sakura är inspirerad av den japanska körsbärsblomningen och passar perfekt för vårens träningspass. Så himla vackra färger och kläder, skor (t ex Roadhawk på bilden ovan, den tänkte jag springa maran i!) och accessoarer som gör att det bara spritter i löparbenen. Måste verkligen upplevas!

Sakura

Vad händer under kvällen då? Vi kommer som sagt inte att ta ett enda löpsteg (det kan vara skönt med löparevent där man faktiskt inte springer utan bara kan hämta inspiration i lugn och ro, tyckte vi) – men däremot händer det en massa andra roliga saker:

– Du bjuds på mat och dryck
– ASICS tävlar ut en hel outfit
– Du får 20 % rabatt på allt från ASICS 
– Alla som shoppar får en fin överraskning från Rituals
– Du får lyssna (och, om du vill, delta i) en inspirerande paneldiskussion på temat löpning

Plats: Stadium, Drottninggatan 53, Stockholm
När: Onsdagen den 18 april kl 16.00-19.00 (paneldiskussionen startar ca 16.45, du behöver inte vara på plats under hela kvällen utan kan komma och gå som du vill!)
Anmälan: länk till eventet på Facebook

Varmt välkommen! Vi ses väl..? 😉

Share: