M

Utmana dig på jobbet med mitt kontorsfyspass!

av | feb 25, 2020 | Blogginlägg, Samarbeten, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Säg hej till kontorets nya snackisar! Hur coola är inte skrivbordscykeln och gåbandet!?

Perfekt för oss löpare att öka blodcirkulationen i kroppen och på så sätt påskynda återhämtningen och skapa bästa möjliga förutsättningar för nästa pass! Att köra kontorsfys några gånger om dagen är ett superbra sätt att hålla sig pigg och fokuserad – och som sagt redo för nästa pass ?????‍♀️ Här är förslag på upplägg:

✔️ 1 minut skrivbordscykel
✔️ 1 minut knäböj på balansplatta
✔️ 1 minut gåband
Gör så många varv du vill, den bästa vardagsmotionen är den som blir av! ?? Och blev du nyfiken på produkterna i klippet så hittar du dem på www.ajprodukter.se.
?? Just nu får du dessutom 15 % rabatt på hela sortimentet med koden PETRA (gäller t o m 15/3 2020), så passa på att uppdatera kontoret med grymma, aktiva produkter! ?Kolla in utbudet och shoppa här!.

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen