M

Två veckor senare

av | nov 21, 2015 | Livet | 3 Kommentarer

adrian2

På höstpromenad i det vackra höstvädret, här bland de gyllene löven i Vasaparken. Foto: Jonas Hansen.


adrian3

Idag fyller Junior två veckor! TVÅ VECKOR! Fatta hur snabbt tiden går. Rätt vad det är flyttar han väl hemifrån… Foto: Petra Månström.


adrian4

Att bada har blivit en favorit, efter bad och matning somnar Adrian (oftast) gott. Om det är en vana eller inte vete sjutton, vi har ju bara känt honom i två veckor. Foto: Petra Månström.


För två veckor sedan föddes en liten Adrian, jag kan knappt fatta hur fort tiden går! Varje gång jag tittar på den lilla plutten känner jag blandade känslor: jag både vill och inte vill att han ska bli större.
Samtidigt ska det bli spännande att se honom växa upp och få lära känna honom mer. Få prata med honom och höra mer om vem han är och vad han tycker om saker och ting. Lite egoistiskt hoppas jag förstås att han kommer att tycka om att följa med mig på lite löprundor i min nya, fina löparvagn. Än så länge har jag kört spinning och lite styrketräning, träning med hopp (som löpning) får vänta ett tag till.
LÄS OCKSÅ: Jag trodde det var farligt att ha ont
Är imponerad över kroppens förmåga till läkning, för dagarna efter förlossningen var man inte stöddig. Det var svårt att sätta sig ner utan att ta stöd mot något eller någon och man gick ganska roligt. Idag är de känningarna i stort sett borta, vilket är oerhört skönt. För tänk vilken påfrestning kroppen har varit med om, det är ju galet egentligen vad mycket den klarar av.
Fler som varit ute i höstvädret? Eller ni kanske har vinter redan? Måste erkänna att jag är sjukt sugen på att få börja springa igen…just nu är det fantastiska förutsättningar för löpning med krispig, klar luft och lagom ”varmt” 🙂

Taggar

3 Kommentarer

 1. Kjell.Nilsson

  I bostadbristens sthlm flyttar de hemifrån vid 40 så ta det lugnt..man ”tränar” hela tiden de små lära sig,äta.gå senare
  lämnas bort till dagis, helst bli blir stora på en gång !.Har funderat på när de lär sig ord ? de förstår mycket innan de pratar.Joggar normalt ej fredag kväll men testade citylöpning Sveavägen,city,gamla,stan,slusssen.Danvikstull
  Gäddviken,hammarbyhamn hem via kungsträdgården o NK julskyltning !.start 17.00 i värsta julruschen ha ha.
  .

  Svara
 2. Träningsblogga-Ida

  Förstår att du längtar efter löpning såna här dagar, så himla härligt ute nu 🙂
  Och klart lillen kommer vilja följa med ut på löprundor när han har dig som mamma! Det sitter väl i DNA:t typ!

  Svara
 3. Anna

  Hur gör du med amningen av Adrian när du är på gymmet? Följer han med dig in och ammar när han är hungrig eller lämnar du honom hemma hos pappa? Försöker själv hitta ett sätt att kunna träna med en tvåmånaders bebis och behöver tips!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen