M

Testa mitt rumpmördarpass tropical style!

av | jul 30, 2016 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

Skärmavbild 2016-07-30 kl. 22.28.56
När vi var på Mauritius fick jag lite feeling och passade på att spela in lite korta videoklipp på olika cirkelpass som jag körde med de gummiband och hopprep som jag hade med mig. Missa inte mitt rumpmördarpass tropical style som du hittar här.
Träningsvärk el grande utlovas om du tar i ordentligt! 😉

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen