Tävla och vinn lyxig hudvård!

petramanstromBloggtävling, Hudvård, Skönhet2 Kommentarer

weleda_tavling2

Nu kan jag med nöje meddela att det är dags för en tävling! I vinstpotten finns två riktigt fina vinster bestående av produkter från Weleda. Varför just Weleda? Jo, därför att jag aldrig rekommenderar produkter jag själv inte har provat och tycker om.

Men genom åren har jag ofta återkommit till just Weledas produkter, inte minst deras ansiktskräm med mandelolja var det enda som fungerade när jag drabbades av akne i 20-årsåldern. Produkterna med citrus tycker jag är grymt bra efter träningspasset, man känner sig genomfuktad och uppfriskad. Av gravidprodukterna har jag använt massageoljan mot bristningar sedan den dagen jag fick beskedet om att jag väntar barn. Hoppas att den fungerar, härligt mjukgörande är den i alla fall. Babyoljan har jag faktiskt också använt som kroppsolja efter duschen, den fungerar alltså lika bra på vuxna som på bebisar 🙂

Du kan antingen vinna ett paket med gravidprodukter eller paket med wellnessprodukter. Här kommer lite info om produkterna i respektive paket:

WELLNESS

Citrus Creamy Body Wash
Uppfriskande duschkräm med citrusolja från äkta eteriska oljor. Innehåller ekologisk sesamolja och milda sockertensider. Huden rengörs skonsamt utan att torkas ut.

Citrus Hydrating Body Lotion
Uppfriskande bodylotion som svalkar och återfuktar huden. Den vårdande formulan med ekologisk aloe vera, kokosolja och sesamolja förser huden med fukt, perfekt efter en dag i solen. Med doft av solmogna citroner.

Citrus Deodorant
Deodorantspray med uppfriskande doft från äkta eteriska oljor av citrus och apelsin. Neutraliserar dålig lukt utan att täppa till porerna. Fri från aluminiumsalter och ftalater.

Foot Balm
Svalkande fotkräm som hjälper till att bevara huden mjuk och smidig. Innehåller en fin sammansättning av myrraextrakt, lugnande ringblomma och ekologisk olivolja. Kaolinlera hjälper till att motverka fukt och utvalda eteriska oljor hjälper till att deodorisera och motverka dålig lukt.

GRAVID

Stretch Mark Massage Oil
Stretch Mark Massage Oil är en naturlig olja som vårdar och mjukgör huden under hela graviditeten och minskar risken för bristningar. Innehåller mild mandelolja tillsammans med E-vitaminrik vetegroddsolja och extrakt av ekologisk arnika. För bästa resultat bör oljan användas från början av graviditeten till cirka 3 månader efter förlossningen eller till slutet av amningsperioden.

Perineum Massage Oil
Perineum Massage Oil är en mjukgörande intimolja som tillsammans med regelbunden massage förbereder huden inför förlossning. Innehåller mild mandelolja och E-vitaminrik vetegroddsolja som hjälper huden att bli mjuk och smidig. Används från vecka 34.

Mother’s tea
Te med utvalda örter från ekologiska odlingar som kan drickas under hela amningsperioden. Frön från anis, kummin, fänkål och bockhornsklöver är örter som traditionellt har använts för att balansera mjölkbildning och mjölkflöde. Teet kan drickas från slutet av graviditeten och under hela amningsperioden.

Calendula Baby Oil
En parfymfri barnolja med ekologisk sesamolja och lugnande ringblomma (biodynamiskt odlad). Vårdar och skyddar känslig barnhud på ett naturligt sätt. Oljan är idealisk för daglig hudvård, babymassage och för rengöring i blöjområdet. Dermatologiskt testad för känslig hy. Kan användas direkt från födseln.

För att vara med och tävla vill jag att du besvarar följande tävlingsfråga:

Weleda grundades av den holländske läkaren Ita Wegman och den österrikiske filosofen Rudolf Steiner. Men vilket år skedde detta?

Ditt svar mejlar du tillsammans med namn, adress samt önskemål om paket vid eventuell vinst till info@petramanstrom.se. Tävlingen pågår till och med onsdagen den 1 juli kl 23.59. Lycka till!

0

2 Kommentarer är aktiverade “Tävla och vinn lyxig hudvård!”

    1. Hej Helena! Tack för påminnelsen – har nu utsett vinnarna i ett nytt inlägg! Allt gott!

      0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte