M

Nu finns jag på Snapchat!

av | jun 17, 2016 | Blogginlägg | 1 kommentar

snapchat
Jag är ju typen som tänker att ”Om kidsen gillar det där så måste jag ju också prova!”
Därför har jag gett mig in på Snapchat med full energi. Och det är ju riktigt kul att följa olika inspirerande människor och få liksom en snabbtitt in i deras liv, nästan i realtid. Det blir ett helt nytt sätt att få ta del av andras liv på, ett gränssnitt som är helt unikt och ett grymt komplement till blogg, Facebook, Instagram och så vidare.
Vill du ha diverse småglimtar på mina löpardojor, frukostar, middagar, luncher, en och annan bebisbild, träningspass eller vad det nu kan vara så heter jag ”Maratonpetra” på Snapchat.
Varmt välkommen!

Taggar

1 kommentar

  1. Sten-Sture Tersmeden

    Kan inte rätta stället att fråga om RSS-föde till min mailbox

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen