M

Löparbohemen som blev familjefar

av | mar 12, 2016 | Livet | 2 Kommentarer

markustorgeby655x655
Vi lärde känna honom som den folkskygge bohemen som flydde civilisationens brus för att bosätta sig i en kåta i de jämtländska skogarna, levde på havregrynsgröt och ägnade sig åt sin stora passion i livet: löpning.
Men nu har det gått ett tag sedan Markus Torgeby medverkade i dokumentären ”Löparen” som gjorde honom rikskänd. Han har hunnit träffa kärleken, bli pappa flera gånger om och har bytt kåtan mot villa. Och så har han gett ut en rosad bok, ”Löparens hjärta”.
I senaste avsnittet av min podcast Maratonpodden, som släpptes igår, har jag intervjuat Markus Torgeby för andra gången i den här podden. Det blev ett väldigt spännande samtal som berör många områden. Bland annat pratar vi om 40-årskris, hur man tränar för maran Torgeby style, likheterna mellan att bo i en kåta i skogen och att vara förälder (de är fler än du tror!) och hur man kan leva på jordnära Torgebyvis även i en lägenhet i stan. Och ja, man kan utvecklas som löpare utan att tugga en massa intervaller. Dessutom: Markus grejar 25 chins – i intervjun avslöjar han hur han lyckades med det på nolltid!
Lyssna direkt i spelaren nedan, följ någon av länkarna eller sök upp Maratonpodden på Spotify i mobilen:

Lyssna via Libsyn
Lyssna via iTunes

Taggar

2 Kommentarer

 1. Fanny

  Väldigt fin och bra intervju, det bästa avsnittet av Maratonpodden. 🙂 Hör gärna ett tredje avsnitt!

  Svara
  • Petra Månström

   Vad roligt att du tycker det, Fanny!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen