M

KOM OCH FIRA MITT BOKSLÄPP MED MIG I STOCKHOLM!

av | sep 10, 2018 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

Nu har det blivit dags att fira släppet av min nya bok ”Smartare löpning”! Först ut är Stockholm, där vi kommer att ha ett event tisdagen den 18 september. Det blir ett kul löppass, fika och så får du med dig min bok hem – signerad om du vill! Vi ses väl..?
Hoppas att du vill komma fira släppet av min andra bok tillsammans med mig i nästa vecka. Fokus under kvällen kommer att vara på löparglädje, inspiration och gemenskap. Löppasset, som är ca 45 minuter långt, passar löpare oavsett nivå och efteråt blir det förfriskningar och lite boksnack. Med dig hem får du ett signerat exemplar av min nya bok!
Ja! Ta mig till anmälan! 
Hoppas vi ses!

Taggar

2 Kommentarer

  1. Annika

    Anmäld och klar!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen