M

"Jag har upptäckt att det aldrig är för sent"

av | sep 10, 2015 | Livet | 2 Kommentarer


Kan man annat än gråta glädjetårar när man ser det här fantastiska klippet med världens snabbaste 70-åriga kvinna, Barbro Bobäck. Hon började med friidrott 2012, då hade hon inte sprungit på 50 år. Idag är hon världsmästare på 100 m och 200 m. De här raderna från henne tar jag med mig in i framtiden:
”Jag har i hela mitt liv fått höra att det är för sent att göra än det ena, än det andra. Men jag har upptäckt att det aldrig är för sent.”
Tack, Barbro, för att du påminde mig om det!

Taggar

2 Kommentarer

 1. Kjell.Nilsson

  Kul ! letat efter mer info om Barbro skrev på bloggen att jag sett annonsen…..själv hade jag ett litet uppehåll på 30 år innan jag återupptog löpning som plus 55 gubbe brukar jag vara lite elak o tänka att ”löparna från kenya” ej skulle hänga med mig på ett långpass i snöslask över Västerbron(är medveten att Tanzania,Kenya har att tuffa levnadsvilkor och låg medellivslängd).Vill även slå hål på träningsmyten vanligast dödsorsaken på jorden var tidigare fattigdom(svält,sjukdom)
  idag välfärdsjukdommar som fetma,stress m.m.

  Svara
 2. Hanna

  Vilken grym kvinna. Riktig inspiration!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen