Intensivt möte om mod och pannben

petramanstromLivet, Livsstil, Löpning, MaratonpoddenKommentera

pompe1

Stolt över raderna som fantastiska äventyraren Annelie Pompe skrev i mitt exemplar av hennes nya bok efter vår intensiva och sprudlande poddintervju tidigare idag. Boken heter ”Otroligt högt och extremt djupt” och handlar om tjejen som har fridykt till världsrekorddjupet 126 meter (!) och så var hon första svenska kvinna att bestiga Mount Everest från nordsidan.

Jag bestiger inga höga berg och jag dyker inte djupt (som Annelie gör, grymt imponerande!), men jag har utmanat mina rädslor på många andra sätt. Som till exempel att börja blogga om löpning på en av landets största dagstidningssajter fast jag avskydde löpning och hade dåligt skolbetyg i idrott. Som att kontakta den där snygga killen som jag trodde var ”out of my league” för att be om en dejt. Som att vägra ge upp tron på att poddvärlden faktiskt behöver en snorsportarpodd med det där lilla extra: Maratonpodden!

Det var riktigt roligt att träffa Annelie och prata om allt från löpträning (hon är en passionerad löpare) och få höra mer om hennes hemliga framtidsdröm som handlar om just löpning till hur man lär sig att bygga pannben med hjälp av några enkla vardagstricks. Håll utkik om någon månad, då släpps avsnittet med Annelie!

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte