M

Intensivt möte om mod och pannben

av | sep 16, 2015 | Livet | 0 Kommentarer

pompe1
Stolt över raderna som fantastiska äventyraren Annelie Pompe skrev i mitt exemplar av hennes nya bok efter vår intensiva och sprudlande poddintervju tidigare idag. Boken heter ”Otroligt högt och extremt djupt” och handlar om tjejen som har fridykt till världsrekorddjupet 126 meter (!) och så var hon första svenska kvinna att bestiga Mount Everest från nordsidan.
Jag bestiger inga höga berg och jag dyker inte djupt (som Annelie gör, grymt imponerande!), men jag har utmanat mina rädslor på många andra sätt. Som till exempel att börja blogga om löpning på en av landets största dagstidningssajter fast jag avskydde löpning och hade dåligt skolbetyg i idrott. Som att kontakta den där snygga killen som jag trodde var ”out of my league” för att be om en dejt. Som att vägra ge upp tron på att poddvärlden faktiskt behöver en snorsportarpodd med det där lilla extra: Maratonpodden!
Det var riktigt roligt att träffa Annelie och prata om allt från löpträning (hon är en passionerad löpare) och få höra mer om hennes hemliga framtidsdröm som handlar om just löpning till hur man lär sig att bygga pannben med hjälp av några enkla vardagstricks. Håll utkik om någon månad, då släpps avsnittet med Annelie!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen