M

Intensiva jobbdagar på Gran Canaria!

av | jan 23, 2018 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

Vi har nu varit här i Las Palmas på Gran Canaria i nästan en vecka. Det har varit intensiva dagar där målet har varit att plåta samtliga bilder till min kommande bok om löpning – så spännande!
Har förstått att det är riktigt vintrigt hemma i Sverige. Här på Gran Canaria ligger temperaturen runt 19-20 grader på dagen och det kryllar av löpare på strandpromenaden här, dygnet runt. Och då menar jag verkligen dygnet runt, det passerar löpare oavsett om man är ute på morgonen eller sitter med kvällsdrinken när restaurangerna håller på att stänga.
Gran Canaria
I söndags sprang jag dessutom halvmaran under Gran Canaria Marathon, så himla roligt att loppet ägde rum precis när vi planerade att åka hit! En race report kommer självklart i ett separat blogginlägg, men det kommer upp om några dagar för jag väntar fortfarande på lite fina loppbilder från arrangören. Kan dock redan nu säga att jag varmt kan rekommendera det loppet! En så fin bana och välorganiserat arrangemang!
Vill skicka en varm kram till dig som läser det här och passa på att säga att på mitt Instagram hittar du fler bilder från den här resan, på Insta Stories får du följa med nästan överallt där vi rör oss 😉 Hur är din kväll? Berätta gärna!

Taggar

4 Kommentarer

 1. Therese ålstig

  Så spännande. Ser verkligen framemot kommande bok. Hade varit lämpligt ned den idag då jag har feber och ligger hemma och tycker synd om mig själv för att jag inte kan träna .. ❤

  Svara
 2. Annika

  Neeej, idag var det bara slaskigt, halt och tungrott. Japp, jag tog årets första morgonjogg till jobbet.

  Svara
 3. Malin

  När kommer nya avsnitt av dina poddar? 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen