Hurra för mig!

petramanstromLivet, Livsstil2 Kommentarer

tarta

Ett sådant här födelsedagstema känns helrätt för mig idag. Safari och massor med roliga djur! Foto: Fazer.

39 – vilken härlig siffra! Den är både ångestframkallande och välkommen. Är lite kluven till att nu få leva det sista skälvande året som 30-nånting, samtidigt som jag vet att jag knappast kommer att sakna vissa perioder under det senaste decenniet. Försöker tänka positivt och tycker inte att jag är äldre än jag känner mig. Det absolut viktigaste är att ha god hälsa och känna harmoni i tillvaron. Det är mer värt än vilken annan födelsedagspresent som helst.

Grattis till mig själv och alla andra som fyller år idag, på årets längsta dag!

0

2 Kommentarer är aktiverade “Hurra för mig!”

  1. Just nu är ju 40-åringarna väldigt gamla, men när du tar steg, så är 50-åringarna. Då har du vunnit 10 år!

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte