M

Hurra för mig!

av | okt 25, 2015 | Livet | 2 Kommentarer

tarta

Ett sådant här födelsedagstema känns helrätt för mig idag. Safari och massor med roliga djur! Foto: Fazer.


39 – vilken härlig siffra! Den är både ångestframkallande och välkommen. Är lite kluven till att nu få leva det sista skälvande året som 30-nånting, samtidigt som jag vet att jag knappast kommer att sakna vissa perioder under det senaste decenniet. Försöker tänka positivt och tycker inte att jag är äldre än jag känner mig. Det absolut viktigaste är att ha god hälsa och känna harmoni i tillvaron. Det är mer värt än vilken annan födelsedagspresent som helst.
Grattis till mig själv och alla andra som fyller år idag, på årets längsta dag!

Taggar

2 Kommentarer

  1. springsten

    Just nu är ju 40-åringarna väldigt gamla, men när du tar steg, så är 50-åringarna. Då har du vunnit 10 år!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen