tights

Igår var det kvavt och fuktigt som attan här i Stockholm.

Skulle ut på en löptur och stod och tvekade in i det sista över vad jag skulle ha på mig: capritights eller ”minitights”. Det sistnämnda plagget har historiskt varit väldigt knepigt för mig eftersom jag har haft problem med att de har glidit uppför låren och sedan har låren skavt emot varandra. Obehagligt! Sedan har jag känt mig väldigt avklädd i så där små tights, har inte velat visa så mycket av benen.

Men igår när det som sagt var väldigt varmt och fuktigt här i stan så kände jag att jag kan fasen inte ha på mig capritights. Jag vill ha så lite kläder på mig som möjligt! Insåg att det var dags att skrota min sista ungdomsnoja, nämligen den om att skyla delar av kroppen som jag inte riktigt vågar visa. Nu kände jag bara: vad fasen! De här benen har tagit mig genom livet, över bergstoppar, genom maror och ultramaror och allt möjligt. De är värda att visas upp!

Så: punkt! Hej då, sista ungdomsnojan – kommer inte att sakna dig! Det är en stor fördel med att bli äldre, att nojorna blir färre. Fler här med efterhängsna nojor?

Share: