EN SOCIAL ENSAMVARG MÖTER EN ANNAN!

Petra MånströmHälsa, Livet, Löpning, MaratonpoddenKommentera

Linda Skugge

Wow! Så himla många positiva kommentarer som har trillat in efter att jag släppte Maratonpodden med Linda Skugge i förra veckan! Det märks att författaren och debattören som många av oss minns från Expressen på 90-talet väcker känslor. Och det här avsnittet verkar också ha gjort det – och fått många att ändra uppfattning om Linda. Superkul, verkligen! Här är några av kommentarerna:

”God morgon, har just lyssnat på en fin podd med Linda Skugge. Fick en helt annan bild av henne. Vad duktig du är på att intervjua!”

Senaste avsnittet med Linda Skugge är ett av de bästa någonsin! Älskar henne- hade dålig koll på Linda innan, men hon är ju underbar! Så igenkännande haha.  Jag hade också valt löpning före sex och vänner alla dagar i veckan 😂. Blev också så glad avseende hennes medicinska utlåtanden – jag arbetar som läkare och möter dagligen patienter som säger att de har hypotyreos trots att deras värden är helt perfekta. Men det är faktum att sköldkörtelbesvär ses på blodprov. Däremot som du säger så ska ju såklart alla få hjälp- men inte genom att behandlas för en sjukdom de inte har utan hjälp med det grundläggande problemet. Alla borde lyssna på detta ärliga, radikala och härliga avsnitt!”

”Så bra avsnitt! Kommer lyssna igen redan imorgon. Skönt tugg och otroligt befriande med en människa som vågar säga det hon vill säga, inget lullande, raka rör bara. Och intressant samtal där även du fick stå i centrum, där frågor bollas tillbaka! Ett samtal mer än en intervju. Grymt glad och stärkt i att våga stå för vad man tycker och inte vara så pk i alla lägen. Skönt!!!”

Blev du nyfiken på avsnittet? Du kan lyssna på det direkt i spelaren nedan, eller i poddapparna. Enjoy! 🙂

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte