M

Därför är det så otroligt knäppt att jämföra tider

av | apr 25, 2018 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

Det pratas ju ofta om hur fel det blir när vi jämför tider med varandra. Men exakt HUR fel det är blev väldigt tydligt när jag hittade en tidsomräknare där man kan se hur tider varierar beroende på ålder och kön.
Inlägget på mitt Instagram, som snabbt blev väldigt uppskattat, hittar du här. Och blev du nyfiken på tidsomräknaren så finns den här.
Stor kram och spring snyggt!
Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Taggar

4 Kommentarer

 1. Anna Nystedt

  När man är 40+ är den där tabellen väldigt trevlig. Jag kommer alltid dragandes med den när mannen eller någon yngre förmåga imponerar med någon snajsig tid. Oftast slår jag dem med hjälp av tabellen 🙂 På Österlen trail som jag sprang för två veckor sedan fick man reslutatet omräknat till åldern 21-25 år. Mycket trevligt 🙂

  Svara
 2. Therese

  Jag gämför med mig själv, men det är inte så roigt när jag vet att jag kämpar för att komma upp i hastighet men just nu sitter fast. Och jag vet jag sprang 10 minuter snabbare på milen för några år sedan. Skilsmässa , sjukskrivning och annat gjorde att jag tappade löpningen och nu tar det emot att hitta tillbaka. Löptränar 3 -4 gånger i veckan. Intervaller, korta pass längre , ändå upp till 35 km.
  Men jag hoppas att det lossnar av sig själv.

  Svara
 3. pilla

  Bra självförtroende boost när man känner sig som en snigel!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen