M

Annorlunda är bra. Annorlunda är roligt!

av | mar 21, 2016 | Blogginlägg | 1 kommentar

rockasockorna

Det finns många olika ”dagar” för allt möjligt. Halvmarans dag, kanelbullens dag, äggets dag och fasen och hans moster. Blir lätt lite too much av alla dessa dagar, men idag är det en dag som jag ställer mig bakom till 100 procent.

Det är World Down Syndrome Day, som i USA firas genom att man tar på sig omaka strumpor den 20 mars. Förra året tog 10-åriga Nathea Anemyr det här strumpevenemanget till Sverige för att hylla sin syster som har Downs syndrom. Det enda du behöver för att delta är alltså två omaka strumpor!

Kanonbra grej och Adrian och jag är såklart med och hyllar detta fina initiativ genom att rocka våra sockor! Annorlunda är bra. Annorlunda är roligt! #rockasockorna

Taggar

1 kommentar

  1. Sigurd

    Vadan denna vurm för specifikt World Down Syndrome Day?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen