Kolla in dessa omslagsbabes!

petramanstromAdrian, bebis, Föräldraskap, Gravid, Livet, Livsstil, Löpning, Mammaliv, Träning, Träningsfilosofi, Träningsprogram6 Kommentarer

omslag

När Mama ringde och ville ha Adrian och mig på omslaget tänkte jag först att ”Hjälp! Jag är ju inte den där klassiska omslagstjejen, vågar jag det här??!”

Efter att ha bollat med pojkvän och några nära vänner kom jag fram till att fasen, man lever ju bara en gång! Och bara för att man inte fick till klassfotona i plugget betyder det ju inte att man aldrig kan få till det. Så, sagt och gjort, i nya numret av Mama som landar i butik den 4 augusti hittar du en stor intervju med mig om entreprenörskap, graviditet, träning, föräldrarollen, kärlek, 40-årskris och mycket, mycket mer.

Dessutom har jag sammanställt ett löpprogram exklusivt för Mamas läsare, så missa inte 😉 Hoppas du gillar!

0

6 Kommentarer är aktiverade “Kolla in dessa omslagsbabes!”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *