M

Kolla in dessa omslagsbabes!

av | aug 1, 2016 | Livet | 6 Kommentarer

omslag

När Mama ringde och ville ha Adrian och mig på omslaget tänkte jag först att ”Hjälp! Jag är ju inte den där klassiska omslagstjejen, vågar jag det här??!”

Efter att ha bollat med pojkvän och några nära vänner kom jag fram till att fasen, man lever ju bara en gång! Och bara för att man inte fick till klassfotona i plugget betyder det ju inte att man aldrig kan få till det. Så, sagt och gjort, i nya numret av Mama som landar i butik den 4 augusti hittar du en stor intervju med mig om entreprenörskap, graviditet, träning, föräldrarollen, kärlek, 40-årskris och mycket, mycket mer.

Dessutom har jag sammanställt ett löpprogram exklusivt för Mamas läsare, så missa inte 😉 Hoppas du gillar!

Taggar

6 Kommentarer

 1. Annika

  Kanonfin bild!

  Svara
  • Petra Månström

   Tack!!

   Svara
  • Petra Månström

   Tack snälla!

   Svara
 2. Alexandra

  Fantastiskt fint omslag!! 🙂 Go Petra!

  Svara
  • Petra Månström

   Tack fina!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen